Mat og atmosfære på toppen av Romsdalen
Nydelig utsikt og nydelig mat. Vi jakter på gode og lokale råvarer fra områdene rundt oss. Smakelig måltid!
Forretter
Hovedrett
Dessert
Vinpakke til:
2 retter 300,-
3 retter 450,-
4 retter 525,-
I våre menyer forsøker vi så langt det er mulig å benytte oss av kortreiste og lokale råvarer, vi er også opptatt av dyrevelferd og velger råvarer fra produsenter som har søkelys på dette. Vi er opptatt av matsvinn og er aktivt medlem av «KUTT-MATSVINN» en organisasjon som spesifikt arbeider med å redusere matsvinn.
Kokkens Valg Juleinspirert 4-retter/ Jul 3-retter (smaksmeny)
4 - retter 955,- Vinpakke til 525,-
Jul 3 - retter 895,- *3 - retter med Lutefisk 945,- med 1 ekstra porsjon, Vinpakke til 450,-
På vår lunsjservering som er fra åpning og frem til kl 15:30 vil all servering skje fra baren, man bestiller drikke og mat, tar med seg drikke selv og vi serverer dere maten ved bordet. Både i vår kafedel og i Festsalen. Kl 16 går festsalen over til å bli vår restaurant hvor alt foregår med bordservering.
Gruppemenyer gjelder fra 01.05 til 15.06
745,- for begge menyer
Meny 1
Meny 2
CHILDREN MENU
På vår lunsjservering som er fra åpning og frem til kl 16 vil all servering skje fra baren, man bestiller drikke og mat, tar med seg drikke selv og vi serverer dere maten ved bordet. Både i vår kafedel og i Festsalen. Kl 16 går festsalen over til å bli vår restaurant hvor alt foregår med bordservering.
Allergens: E=Egg, F=Fisk, SK=Skalldyr, H=Hvetegluten, L=Laktose, N=Nøtter, PE=Peanøtter, SE=Selleri, S=Sennep, SO=Soya, B=Bløtdyr, LU=Lupin, SU=Sulfitter,
BY=Bygg, R=Rug